Hotel Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites 4*



Descriere hotel

Hotelul Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites 4* se află la numai 1 km de plaja Anse Takamaka și la 5 km de plaja Grand Anse, pe plaja proprie din golful Anse Bois de Rose. Aeroportul din insula Praslin este situat la 8 km. Hotelul este inconjurat de 80 de hectare de gradini tropicale. Centrul spa The Waterfront oferă tratamente și masaje. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, la piscină sau pe șezlonguri la plajă. Hotelul poate organiza excursii pe insulă și expediții de scufundări și de pescuit în ape adânci. Restaurantul The Hibiscus și bar restaurantul The Mango Terrace servesc mâncăruri creole și internaționale, iar barul Coconut oferă o varietate de băuturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites 4* le ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: room service, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, frizerie/coafura, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, încălzire, zonă pentru fumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, caiac, drumeţii, ciclism, snorkelling, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, închirieri biciclete, bibliotecă, programe de divertisment, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit.

Camere hotel

Cele 52 de camere  și suite  spațioase, au in dotare Aer Condiționat, terasă cu vedere la Oceanul Indian, zonă de relaxare, TV prin satelit, mini bar, băi proprii  cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.