Hotel Chateau St. Cloud 3*



Descriere hotel

Hotelul Chateau St. Cloud 3* este amplasat la poalele Muntelui Cuibul Vulturului, in mijlocul unei superbe gradini tropicale, la 15 minute de mers pe jos de plaja Anse Reunion. La distanta de 2 km se afla Inter Island Ferry si la 3 km plaja Anse Source d`Argent. Cel mai apropiat aeroport este cel din insula Praslin. Oaspetii se bucura de deliciile gastronomiei creole si savureaza  cocktail-uri la barul de la piscina. Dupa orele de relaxare la piscina, o plimbare cu bicicletele este bine venita.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Chateau St. Cloud 3* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină,  terasă la soare, pescuit, snorkeling, închirieri biciclete, bibliotecă, program de divertisment, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost, room service, schimb valutar, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, seif, magazine, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători.

Camere hotel

Cele 25 de camere spatioase sunt prevazute cu un living, TV, mini bar, filtru de cafea/ceainic electric, baie en suite cu dus si uscator de par. Unele camere au si cada in baie.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.