Hotel Grand Palladium Bavaro Suites Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Palladium Bavaro Suites  Resort & Spa 5* este un complex situat pe malul marii, aflandu-se la circa 20 de minute de aeroportul Punta Cana, ce ofera camere şi suite cu vedere la plaja Bavaro, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si un birou de lucru. Hotelul dispune de o piscină în aer liber şi saună într-un peisaj tropical foarte frumos.
Hotelul Grand Palladium Bavaro Resort & Spa 5* oferă o sală de gimnastică complet echipată, iar printre activitatile disponibile la hotel se numara snorkelling si tenis.
Hotelul se afla direct pe plaja Bavaro, fiind inconjurat de o gradina tropicala cu vegetatie bogata, iar Plaza Bavaro se afla la doar cateva minute de mers pe jos, distanta unde oaspetii gasesc magazine si bancomate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 636 de camere ce se impart in 67 de bungalow-uri pe 2 etaje complet renovate, dispunand de 2 restaurante bufet, 5 restaurante (a la carte) cu specific mexican, spaniol, asiatic si specialitati internationale, precum si un restaurant cu specific italian. Hotelul mai ofera un lobbybar, 3 baruri la piscina, un cocktailbar si un sportbar, iar in afara de aceste facilitati oaspetii au acces in tot comlexul Palladium, transferul in interior este inclus (de la ora 10-02 ), piscina imensa cu swim up-bar si jacuzzi (sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt incluse si la piscina). Hotelul mai dispune de un casino, un teatru, o zona comerciala cu un centru de internet, un serviciu medical (non stop - contra cost), iar pentru micutii oaspeti exista o piscina si un miniclub (Ford Fiesta) decorat in stil wild west (1400 m patrati, pentru copii intre 4-12, intre orele 9 -17).
Diverse activitati sportive: teren de tenis de camp (noctura - contra cost), gimnastica, volei de plaja, baschet, polo, darts, badminton, minigolf, aerobic, tenis de masa si winsurfing.
Contra cost: scufundari si pescuit in larg .
Hotelul mai dispune si de un centru SPA  cu sauna uscata/umeda, jacuzzi si sala de fitness (fara suprataxe), precum si masaj, tratamente de infrumusetare si wellness (contra cost).
Hotelul ofera oaspetilor aflati in luna de miere o sticla cu rom si un cos cu fructe la sosire, precum si o cina romantica (necesita rezervare).

Camere hotel

Hotelul ofera camere: Deluxe, dotate cu baie, dus, wc, vana cu hidromasaj, aer conditionat, telefon, TV-sat., uscator de par, minibar, cafetiera, fier/masa de calcat, seif, precum si balcon sau terasa.
Junior Suite ce dispun in plus de un coltar, o baie mai spatioasa cu dus separat si Jacuzzii.
Romance Suite, ce au fost concepute special pentru oaspetii ce sunt in luna de miere, si dispun de o baie romantica, cu jacuzzi spatios si hamac.

Masa hotel

All Inclusive.