Hotel Turim Lisboa 4*



Descriere hotel

Hotelul Turim Lisboa 4* este situat în inima Lisabonei, la 200 de metri de staţia de metrou Picoas si la 6 km de Aeroportul Internaţional Lisabona. Hotelul se află în principala zonă comercială a oraşului. Centrul istoric, dominat de vechiul Castelo, este la 10 minute de mers pe jos. Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineaţă în restaurantul hotelului. O selecţie excelentă de mâncăruri internaţionale este, de asemenea, servită la prânz şi cină, cu vinuri locale din cramă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Turim Lisboa 4* face parte din lantul hotelier Turim Hotels Group si dispune de urmatoarele facilitati: room service, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, încălzire, Aer Condiţionat, închirieri biciclete, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar,  parcare proprie (este necesară rezervare)  contra cost 15 euro/zi, internet Wi-Fi în întregul hotel gratuit.  Fumatul  este interzis în toate spaţiile publice şi private.

Camere hotel

Cele 56 de camere detin Aer Condiţionat şi o baie prioprie. Fiecare cameră are de asemenea, TV prin satelit şi un mini bar.

Masa hotel

Mic dejun