Hotel Sana Lisboa 4*



Descriere hotel

Hotelul Sana Lisboa 4* este situat central, la 350 de metri de renumita Piaţă Marques de Pombal, la 5 minute de mers pe jos de staţii de metrou şi autobuz din Lisabona, cu legături de transport public cu restul oraşului. Aeroportul Portela se află la mai puţin de 5 km de hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sana Lisboa 4* pune la dispozitia oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, cameră de bagaje, room service, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, fax/copiator, sală de fitness, solar, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, restaurant, bar, mic dejun în cameră, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, ascensor, seif, camere izolate fonic, încălzire, magazine în hotel, Aer Condiţionat, internet Wi-Fi disponibil în întregul hotel gratuit, parcare proprie (nu este necesară rezervare), 15,50 euro/zi.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt decorate într-un stil modern şi au vedere la centrul vechi, râul Tajo sau la Parcul Eduardo VII. Băile sunt spaţioase şi au articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun