Hotel Sofitel Bora Bora Private Island 5*



Descriere hotel

Hotelul Sofitel Bora Bora Private Island  5* se afla la  2 minute distanta cu barca de insula principală din Bora Bora, unde sunt numeroase optiuni de divertisment şi de relaxare. Insula ofera o atmosfera polineziana autentica cu unitatile de cazare situate pe plaja cu nisip alb sau deasupra apelor albastre ale golfului. Restaurantul Manu Tuki, cu vedere panoramică la golf ofera preparate delicioase. La cerere oaspetii pot lua masa si in cadru privat. Clipe de incantare si relexare se petrec in superba gradina de corali cu pesti tropicali multicolori sau la masaj si yoga. Hotelul cu 31 de camere face parte din lantul hotelier Sofitel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sofitel Bora Bora Private Island  5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, grădină,  transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), magazin de suveniruri/cadouri, închirieri auto, seif, ziare, camere pentru nefumători, magazine, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, terasă la soare, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, închirieri  auto, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, fax/copiator, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, bibliotecă, divertisment de seară, animatori, acces imediat la plajă,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, pescuit, drumeţii, închirieri biciclete, biliard, cameră de jocuri, spa și centru de wellness, masaj.

Camere hotel

Toate camerele au terase cu şezlonguri şi vedere splendida la lagună, la plajă şi la grădinile tropicale, mini baruri aprovizionate zilnic, WiFi gratuit.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.