Hotel Le Meridien Bora Bora 5*



Descriere hotel

Hotelul Le Meridien Bora Bora 5* se află pe o plajă tropicală virgină fără drum de acces, cu vedere la laguna Bora Bora si la muntele Otemanu,  la 9 km de Aeroportul Motu Mute. Hotelul cu 99 de camere apartine lantului hotelier Le Meridien Hotels & Resorts. Restaurantul Le Tipanie vedere la lagună servește preparate polineziene, asiatice și occidentale. La Restaurantul Le Te Ava  oaspeții iau masa stand cu picioarele pe nisip. Miki Miki Bar oferă cocktailuri exotice si vedere la plajă. Oaspeţilor li se ofera gratuit echipament de snorkelling, caiace, canoe și bărci cu pedale. Centrul Spa ofera o gamă largă de tratamente corporale și masaje. Hotelul are un centru pentru protecția ţestoaselor de mare, o piscină infinită și doua restaurante.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Le Meridien Bora Bora 5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), room service, bar, pranz la pachet, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale (la cerere), piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi in camere gratuit, fax/copiator, cameră de bagaje, serviciu de concierge, birou de turism, schimb valutar, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, seif, magazin de suveniruri/cadouri, capelă/altar, închirieri auto, spălătorie, serviciu de călcat, curăţătorie chimică, magazine,  zonă de plajă privată, sporturi nautice, scufundări, caiac, snorkelling, pescuit, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, cadă cu  hidromasaj/jacuzzi, închirieri biciclete, biliard, cameră de jocuri. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit. 

Camere hotel

Bungalourile amplasate pe tarmul oceanului sau deasupra apei, precum si suitele si vilele cu piscină privată situate pe plajă  oferă seif, TV prin satelit, statii de incarcare iPod si mini baruri.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.