Hotel Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa 5* este situat pe Plaja Motu Tevairaoa, la 10 minute cu barca privata de Aeroportul Motu Mute. Oaspetii pot lua masa in aer liber pe terasa la unul din cele 3 restaurante - Tevairoa cu vedere la apele limpezi ale lagunei Bora Bora. Exista si 2 baruri. O atractie deosebita a acestui complex este Centrul Manea Spa care ofera tratamente de infrumusetare si masaje. Acest hotel de lux ofera suite în gradina cu piscina proprie, suite pe tarmul oceanului cu propria cada cu hidromasaj, sau bungalows pe apa cu acces direct la apele turcoaz ale oceanului. Complexul face parte din lantul hotelier Pearl Resorts, South Pacific Management.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa 5* dispune de urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă,  piscină în aer liber, terasă la soare, bar, restaurant, room service, închirieri auto,  ziare, magazin de suveniruri/cadouri, camere pentru nefumători, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, schimb valutar, magazine, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcat, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, mini golf, tenis de masă, biliard, cameră de jocuri, teren de tenis, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 80 de unitati de cazare luxoase au vedere superba la Muntele Otemanu si sunt dotate cu aer conditionat, WiFi gratuit, TV LCD cu ecrane de 20 de inch, cu canale prin satelit.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.