Hotel Villa Shams 3*



Descriere hotel

Villa Shams 3* este situata chiar deasupra Parcului Natural Qurm, la 3 km de o frumoasa plaja publica potrivit pentru relaxare si pentru privit cum isi aduc pescarii capturile pe tarm. In apropiere sunt cateva mall-uri cu magazine de bijuterii, imbracaminte, parfumuri si cadouri, precum si numeroase restaurante cu preparate delicioase locale si internationale. Centrul vechi si piata orientala souk se afla la 20 d ekm distanta, iar Aeroportul International Seeb, la 26 de km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: piscina in aer liber, acces la internet, mic dejun, cos cu fructe la sosire, aer conditionat, inchirieri auto, terenuri de tenis la maxim 3 km), scufundari, drumetii, safari cu camile in desert, tururi de inot cu delfinii, excursii la Salalahm Musandam sau in Emiratele Arabe Unite, transfer la aeroport, SUV off road, curse de camile.

Camere hotel

Fiecare vila are: aer conditionat, acces la internet, decor traditional arabesc, TV cu canale prin satelit, baie cu uscator de par si halate de baie, piscina privata cu apa dulce, living.

Masa hotel

Mic dejun.