Hotel Arabian Oryx Camp 3*



Descriere hotel

Hotelul Arabian Oryx Camp 3* se afla in mijlocul Sharqiya Sands din Oman si este format din corturi de tip beduin pentru o experienta de neuitat in desert. Aeroportul International Seeb se afla 200 de km distanta. Gazdele pregatesc mancaruri traditionale si servesc ceai si cafea pe tot parcursul zilei. Pe langa safari, oaspetii pot patina cu placa pe nisip, pot juca sah si se pot delecta cu muzica live.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, aer condiţionat, încălzire, transfer la aeroport contra cost, serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, WiFi gratuit in centrul de  afaceri, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bilete la atracții sau spectacole, terasă la soare, gradina cu mobilier exterior, zonă de picnic, șemineu în aer liber, restaurant, pranz la pachet, room service, gratar, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, serviciu de calcat, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, vestiare, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, zona de joaca interioara, teren de joacă pentru copii, schi, ciclism, inchirieri biciclete, drumeţii, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos, happy hour, tur sau curs despre cultura locală, muzica live, evenimente sportive difuzate live, animatori, divertisment de seară. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu:  zonă de relaxare, aer condiţionat, minibar, seif, birou,  balcon, frigider,  ventilator, incalzire, dressing, şemineu,  canapea, intrare privată, izolare fonică, fierbător electric, plasa de tantari, serviciu de trezire,  uscător de haine, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei,  terasă, mobilier de grădină,  pat pliant, baie cu dus, toaleta, papuci de casă,  toaletă suplimentară, articole de toaletă gratuite, uscător de păr.

Masa hotel

Demipensiune