Hotel Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5*



Descriere hotel

 Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel 5* se află la poalele munților Al Hajar, cu vedere la Marea Oman,  la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orasului Muscat si de Palatul Al Alam si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul Internaţional Muscat. Hotelul detine 3 restaurante care servesc o varietate de preparate internaționale. Al Khiran Terrace este un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, cu vedere la piscina infinită și la Marea Omanului. Restaurantul elegant Beach Pavilion este situat langa plaja si ofera preparate din cele mai proaspete fructe de mare şi pește. Restaurantul premiat China Mood serveşte preparate chinezesti autentice. Laga pisicne se afla BLU Bar, iar Atrium Tea Lounge serveste ceaiuri cu arome unice. Copiilor li se ofera activitati antrenante specifice varstei la Ritz Kids. Adultii petrec clipe de rasfat si relaxare la Centrul Spa Six Senses. Acest hotel apartine lantului hotelier The Ritz-Carlton Company, L.L.C.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, seif, ziare, aer condiţionat, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, salon TV, bar, restaurant, snack bar, room service, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, bar la piscină, zonă de plajă privată cu acces direct, grădină, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, terasă, piscină pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, sesiuni de yoga, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, sauna, piscină infinita in aer liber, șezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de piscina/plaja, teren de tenis, echipament de tenis, aqua park, sporturi nautice, snorkelling, windsurfing, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera are in componenta:  aer condiţionat,  balcon, radio, birou, minibar, seif, telefon, zonă de relaxare, fier de călcat, CD player, DVD player, WiFi gratuit, incălzire, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, canapea, statie iPod, serviciu de trezire,  fierbător electric, baie cu dus/cada, toaleta,  uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite,  papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.