Hotel Al Baleed Resort Salalah by Anantara 5*



Descriere hotel

Hotelul Al Baleed Resort Salalah by Anantara 5* este situat pe malul marii, pe coasta de sud a regiunii Dhofar, in Salalah -Oman. Acesta este primul complex de vile luxos din Salalah, incaonjurat de palmieri semeti, gradini tropicale si amenajari acvatice luxuriante. Parcul arheologic Al Baleed se afla la doar cativa pasi. Cel mai apropiat aeroport este cel din Salalah situat la 17 km distanta. In apropiere se afla Muzeul Tamaiei. In primul hamam din Salalah terapeuți cu înaltă calificare efectueaza ritualuri antice de spa. Barul mediteranean de pe plaja ofera băuturi și gustări usoare, precum și preparate marinate la grătar, pe parcursul intregii zile sunt servite preparate gourmet, iar la cina se ofera specialitati asiatice. Acest hotel apartine lantului hotelier  Anantara Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, aer condiţionat,  transfer la aeroport contra cost, seif, ziare, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, grădină mobilata, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă la soare, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, vestiare, zonă pentru fumători, salon TV, magazine, izolare fonică, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, camere izolate fonic, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit in zonele publice, bar, room service, bar la piscină, meniu pentru copii, snack bar, mic dejun în cameră, restaurant, grătar, bibliotecă, divertisment de seară, animatori, karaoke, teren de tenis, echipament de tenis, echitatie, ciclism, drumetii, inchirieri biciclete, tenis de masă, cameră de jocuri, biliard, snorkelling, pescuit, scufundări, săli de conferinţă şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, jocuri și puzzle-uri, echipament de joacă pentru exterior, zonă de joacă, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, sesiuni de yoga, spa și centru de wellness, sala de fitness, masaj, cameră de aburi, baie picioare, șezlonguri, umbrele de plajă, piscina infinita in aer liber, jucării pentru piscină, bilete la atracții sau spectacole. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer condiţionat,  telefon, balcon, seif, zonă de relaxare, canapea, izolare fonică, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, fier de călcat, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, minibar,  fierbător electric, masă,  serviciu de trezire,  mobilier de grădină, baie cu dus/cada, halate de baie, uscător de păr, toaleta, articole de toaletă gratuite, papuci de casă

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.