Hotel Riu Caribe 5*



Descriere hotel

Hotelul Riu Caribe 5* inspirat din design-ul unei piramide mayase se inalta intre plaja alba cu nisip fin si Laguna Nichupte de-a lungul tarmului nordic al statiunii Cancun. La 3 km distanta se afla Cancun Convention Center. Cele 506 camere si suite elegante prevazute cu mici balcoane sau terase ofera vederi la plaja, piscina si vederi partiale ale Marii Caraibelor. Oaspetilor li se ofera un mic dejun continental tip bufet si mese din gastronomia internationala  la restaurantul Albatros cu pereti de sticla si vedere la ocean, in timp ce restaurantul cu specific local Maria Margarita prepara delicioase mancaruri mexicane servite intr-un decor elegant,in stil colonial. Spectacole de seara, lectii de salsa si limba spaniola sunt cateva dintre activitatile desfasurate aici, pe langa sporturi nautice, fotbal, volei pe plaja, masaje si tratamente corporale, bai romane, cada cu hidromasaj.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Riu Caribe 5* dispune de urmatoarea gama de facilitati: receptie deschisa non stop, servicii concierge, asistenta turistica, curatatorie chimica/spalatorie, camera de bagaje, servicii nuptiale, salon de coafura, lift, bancomat, gradina, terasa, semineu in lobby, televizor in lobby, club pentru copii, supraveghere copii in camera, mic dejun gratuit, 5 restaurante, bar/lounge, bar la piscina, sezlonguri si umbrele pe plaja, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, centru spa si wellness, bai romane, masaje in camera, prosoape pe plaja, cada cu hidromasaj, sezloguri si umbrele la piscina, sauna, Arcade/jocuri.

Camere hotel

Fiecare camera este mobilata cu mobilier din lemn, corpuri de iluminat din fier forjat  si este dotata cu Aer Conditionat, balcon sau terasa, podele si bai de marmura, mini bar, ventilator de plafon, fier si masa de calcat, baie cu dus/cada, articole de toaleta, uscator de par, TV prin satelit, birou, Wi-Fi contra cost, apa imbuteliata, seif.

Masa hotel

All Inclusive.