Hotel Paradisus Cancun Resort & SPA 5*



Descriere hotel

Hotelul Paradisus Cancun Resort & SPA  5* construit pe malul oceanului este situat la 25 de minute de mers cu masina de Aeroportul Internaţional Cancun si ofera privelistea Marii Caraibelor si a Lagunei Nichupte. Complexul are restaurante şi localuri de noapte selecte. Oaspeţii au acces la centrul spa YHI, care oferă o varietate de terapii tradiţionale şi pot lua lecţii de scufundări sau de Tai-Chi. Parcul acvatic Wet'n Wild se afla la mai puțin de 11 km, iar centrul orașului Cancun se gaseste  la 30 de minute  distanta. Hotelul cu 678 de camera face parte din lantul hotelier Paradisus Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paradisus Cancun Resort & SPA  5* pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră,  seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, încălzire, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, Wi-Fi contra cost in intregul hotel, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Camerele au ferestre mari și un duș cu efect de ploaie, TV cu ecran plat de 32 inch şi canale prin cablu, mini bar şi Aer Condiţionat.

Masa hotel

All Inclusive.