Hotel Occidental Tucancun 4*



Descriere hotel

Hotelul Occidental Tucancun 4* este situat direct pe plaja din nordul Peninsulei Yucatan, in apropierea ruinelor antice de la Chichen Itza si a templelor mayase. Hotelul face parte din lantul hotelier Occidental Hotels and Resorts by Barcelo Hotel Group.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, bancomat, birou de turism, cameră de bagaje, seif, aer condiţionat, WiFi contra cost, parcare gratuita cu rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, închirieri auto, magazine, babysitting/servicii pentru copii, teren de joacă pentru copii, spălătorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, bar, restaurant bufet, room service, restaurant a la carte, fax/copiator, serviciu de secretariat, sali de conferinte si petreceri, gradina, terasa, acces direct la plaja, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, teren de tenis, animatori, teren de golf  la maxim 3 km, biliard, darts, tenis de masă. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, seif, mini bar, telefon, TV cu canale prin satelit, fier de calcat, balcon, baie cu dus/cada, uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.