Hotel Nizuc Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Nizuc Resort & Spa 5* este situat în zona retrasă, Punta Nizuc, la aproximativ 7 km de Laguna Nichupte, la 10 minute de mers cu masina de  Aeroportul Internațional din Cancun si la 25 de minute de mers cu masina de centrul orasului Cancun. Cele 6 restaurante ale proprietății servesc specialități mexicane moderne și ceviche peruan, precum și preparate asiatice și mediteraneene. Hotelul detine un debarcader privat, un centru spa luxos si ofera vedere la Marea Caraibilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: transfer la/de la aeroport contra cost, lift, seif, ziare, aer condiţionat, recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, zonă de plajă privată cu acces direct, terasa, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, WiFi gratuit, zonă pentru fumători, castroane pentru animale de companie, coș pentru animale de companie, magazine, camere de familie, camere pentru nefumători, lift, seif, ziare, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, fax/copiator, serviciu zilnic de menaj, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, babysitting/servicii pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, club pentru copii, piscină pentru copii, zonă de plajă privată cu acces direct, terasă, bar, meniu pentru copii, mic dejun în cameră, restaurant, room service, bar la piscină, spa și centru de wellness, sauna, masaj, sală de fitness, baie turcească/baie de aburi, sesiuni de yoga, terapie cu lumină, umbrele de plajă, șezlonguri, piscină infinită, bilete la atracții sau spectacole, teren de tenis, echipament de tenis, teren de golf  la maxim 3 km, snorkelling, tenis de masă, muzica live, curs de gatit, divertisment de seară. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.   

Camere hotel

Fiecare suita este prevazuta cu:  aer condiţionat, minibar, seif,  telefon, balcon, ventilator,  fier de călcat,  zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si  canale prin cablu, serviciu de trezire, mașină de cafea, baie cu dus/cada,  uscător de păr, halate de baie, toaleta, articole de toaletă gratuite, papuci de casă.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun