Hotel Las Villas Akumal 4*



Descriere hotel

Las Villas Akumal 4* este un complex de vile situat la 12 minute d emers pe jos de plaja, la 34 km sud de Playa del Carmen cu o splendida privelista a Marii Caraibilor. Aeroportul din Playa del Carmen este la 1 oră şi 15 minute de mers cu maşina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, serviciu de concierge, seif, birou de turism, aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere de familie, bar, restaurant, room service, meniuri cu diete speciale  la cerere, magazine, WiFi gratuit, parcare grtauita fara rezervare, închirieri auto, transfer la aeroport contra cost, happy hour, snorkelling, săli de conferinte şi petreceri, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, zonă de plajă privată cu acces direct, grădină, terasa, piscină în aer liber, baie publică, umbrele de plajă, șezlonguri, masaj, prosoape de piscină. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare suita detine: aer condiţionat, zona de relaxare,  intrare privată,  WiFi gratuit, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, telefon, ventilator, incalzire, TV cu canale prin satelit, zonă de luat masa, plasă de tantari, masă,  fier de călcat,  chicinetă,  frigider, cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie, plită de gătit, prăjitor de paine.

Masa hotel

Mic dejun.