Hotel Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Sirenis Riviera Maya resort & Spa 5* ofera vedere la Marea Caraibelor, fiind un hotel modern care pune la dispozitia turistilor 3 piscine în aer liber, un centru SPA şi o zonă de plajă privată. Oaspeţii se pot relaxa în grădini sau pot practica o serie de sporturi de apă precum skijet, snorkelling şi navigaţie.
Hotelul este situat la 26 km de Parcul cu tema mexicana si eco-arheologica "Xcaret Park", iar Playa del Carmen se afla la o distanta de 30 km. Totodata hotelul are cel mai mare recif de corali din intreaga regiune, recif situat in apa din fata plajei hotelului, fiind accesibil atat innotatorilor amatori cat si celor mai experimentati scufundatori.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un lounge interior si exterior, 10 restaurante (mexican, brazilian, italian, mediteranean, etc), loc de joaca pentru copii, magazine, centru medical, sala de conferinte, un rau aflat in interiorul teritoriului hotelului, 7 baruri si snack baruri, bar in piscina, mini club (4-12 ani), amfiteatru pentru spectacole, gimnastica, darts, terenuri de tenis (antrenor pentru tenis de camp - se achita suplimentar), fotbal de plaja, volei pe plaja, sporturi de apa (canoe, snorkeling
si centru pentru scufundari) si lectii de dans sportiv.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar (apa, sucuri, bere - se reumple zilnic), ventilator de tavan, linie directa telefonica, internet de mare viteza (contra cost), radio, ceas desteptator, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, balcon mobilat, jacuzzi, telefon in baie, feon, papuci de baie si prosoape pentru baie.

Masa hotel

All Inclusive.