Hotel Grand Palladium White Sands Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Palladium White Sand Resort & Spa 5* este construit pe o proprietate de peste 121 ha, chiar pe malul mării, în apropierea unei superbe zone de acces la plajă. Este situat la numai 20 de minute de Playa del Carmen şi la 7 minute de satul Akumal.
Complex a fost construit respectând flora şi fauna din zonă, cu toate clădirile încadrate în mediul natural, iar designul este un exemplu al modului în care cele mai moderne şi luxoase facilităţi pot fi construite în perfectă armonie cu mediul natural al zonei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Palladium White Sand Resort & Spa 5 * formeaza impreuna cu Grand Palladium Riviera Resort & Spa 5* un resort si un complex comun cu Grand Palladium Kantenah Resort & Spa 5* si Grand Palladium Colonial Resort & Spa 5*, ale caror facilitati si servicii pot fi folosite la comun (cu exceptia facilitatilor Royal Suiten).
Complexul confortabil Grand Palladium White Sands Resort & Spa 5* se afla in mijlocul unei gradini tropicale luxuriante si de aceea se integreaza perfect in mediul natural al regiunii. Din punct de vedere gastronomic, resortul dispune de 5 restaurante (tip bufet), precum si de 8 restaurante (a la carte), ce va rasfata printre altele cu bucatarie italiana, asiatica, braziliana si cu specialitati barbeque.
Cele 24 de baruri va invita la o pauza si va ademenesc cu cocktail-uri exotice si snack-uri. Zona rezervata piscinelor frapeaza prin ambientul original si include 5 piscine cu apa dulce si una cu apa sarata (sezlongurile, umbrelele de soare, prosoapele de baie la piscina si pe plaja sunt oferite gratuit), precum si bazine separate pentru copii.
Alte facilitati: discoteca, serviciu de inchiriere masini, Wi-Fi in lobby, diverse magazine si o scena pentru reprezentatii nocturne.
De distractia celor mai mici dintre oaspeti se ocupa miniclubul "El Ranchito" (1-12 ani), precum si un juniorclub (13-18 ani), ambele deschise de la ora 9:00 pana la ora 22.00.
Domeniul SPA risipeste toate problemele cotidiene prin masaj si diverse tratamente cosmetice (contra cost), sau prin sauna, jacuzzi sau bai de aburi. Centrul de fitness reprezinta locul potrivit pentru un antrenament revigorant.
Contra cost: excursii, masaj, proceduri SPA, pescuit in larg si scufundari.
Gratuit: activitati sportive incluse (in limita disponibilitatilor): centru fitness, sauna, jacuzzi, bai de aburi, catamaran, caiac, snorkeling, barci de navigatie, windsurf, aerobic, gimnastica in apa, polo, tenis de masa, baschet, volei, fotbal, tenis, boccia, darts, tir cu arcul sau pistol cu aer comprimat, minigolf, badminton si paddle tenis.

Camere hotel

Hotelul ofera 264 de camere. Camerele Junior Suite sunt dotate cu dus, WC separat, jacuzzi, foehn, halate de baie, aer conditionat, ventilator de tavan, TV satelit, telefon, minibar (alimentat zilnic), cafetiera/ceainic, fier si masa de calcat, seif, lounge cu sofa si balcon.
Camerele Suite sunt mai spatioase si ofera in plus un living separat.
Camerele Royal Suites Yucatan se afla intr-o zona separata, exclusivista a resortului (numai pentru adulti).
Camerele Royal Junior Suite dispun pe langa dotarea de baza, de jacuzzi pentru 2 persoane pe balcon. Oaspetii acestei categorii pot folosi nu numai o piscina proprie ci si diverse servicii exclusive, precum check-in privat, concierge service si un lounge privat.
Camerele Royal Suite sunt mai mari si au un living in plus.
Camerele Royal Mayan-Suite dispun de o intrare separata, iar in loc de balcon au o terasa spatioasa cu dusuri originale in stil Maya.

Masa hotel

All Inclusive.