Hotel Grand Oasis Tulum 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Oasis Tulum 5* este situat pe Plaja Akumal, la 15 minute de mers cu masina de ruinele mayase din Tulum  si la 20 de minute distanta cu masina de frumoasa Playa del Carmen. Cu masina se poate ajunge in 30 de minute la Sian Kaan Biosphere Reserve si dupa un parcurs de 1 ora la Cancun. Oaspetilor li se ofera mai multe optiuni de luat masa de la preparate gourmet, la cele mexicane, asiatice si mediteraneene in restaurantele de profil. Noua baruri ofera o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare. Printre facilitati se numara piscinele in aer leiber, 2 centre spa, terenuri de tenis, locuri de joaca pentru copii, sporturi acvatice, scufundari si snorkelling. Hotelul cu 114 camere face parte din lantul hotelier Oasis Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Oasis Tulum 5* le ofera oaspetilor sai: piscină în aer liber, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), bar, WiFi contra cost, seif, magazine, parcare publica gratuita fara rezervare, recepţie deschisă non stop, birou de turism, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, animatori, închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), scufundări, pescuit, snorkelling, saună, sală de fitness, masaj, spa și centru de wellness.

Camere hotel

Fiecare camera decorata in stil mexican modern, detine aer conditionat, seif, TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie cu dus si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.