Hotel Grand Oasis Palm 5*



Descriere hotel

Hotelul Grand Oasis Palm 5* se afla pe  o plajă privată, la 5 km de centrul oraşului Cancun, în zona Hotelera. Acesta oferă o piscină în aer liber, terenuri de squash şi de tenis şi un centru SPA. Toate camerele au vedere la Marea Caraibilor. Aeroportul Cancun este la 19 km distanta. Hotelul se află lângă un debarcader, de unde oaspeţii pot ajunge la insula Mujeres după o călătorie de 20 de minute cu vaporaşul. Complexul hotelier pune la dispoziţie mai multe baruri şi restaurante specializate (inclusiv unul pentru copii), care servesc sushi, bucătărie Tex-Mex şi bufete internaţionale. De asemenea, se organizează degustări de mezcal, tequila şi vinuri. În apropiere se găsesc multe magazine, baruri şi restaurante. Hotelul apartine lantului hotelier Oasis Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grand Oasis Palm 5* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), teren de tenis, squash, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, magazine, camere de familie, ascensor, internet Wi-Fi în camerele si in zonele publice ale hotelului cu taxa 20 USD/zi.

Camere hotel

Cele 345 de camere au Aer Condiţionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, mini bar şi aparat de cafea. La cerere se poate închiria un seif. Baia  este dotată cu uscător de păr, duş şi articole de toaletă.

Masa hotel

All Inclusive.