Hotel Dreams Tulum Resort & Spa by AM Resorts 5*



Descriere hotel

Hotelul  Dreams Tulum Resort & Spa by AM Resorts 5* este amplasat in padurile din Tulum, la 5 minute de mers cu masina de ruinele mayase din Tulum si la doar 20 de km de celebra rezervatie a biosferei Sian Ka`an. Hotelul apartine lantului hotelier AM Resorts. Optiunile de luat masa cuprind   9 restaurante si 6 saloane. Restaurantul Himitsu serveste preparate chinezesti si thailandeze, iar El Patio ofera specialitati  traditionale mexicane. restaurantul Portofino isi rasfata oaspetii cu rafinate preparate italianesti  iar Seaside Grill prepara fructe de mare.  Prin intermediul serviciului de concierge se organizeaza excursii in zona, iar personalul hotelului se ocupa de divertismentul de seara si de activitatile zilnice. Piscina in aer liber si centrul spa sunt alte doua locuri preferate de turisti.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dreams Tulum Resort & Spa by AM Resorts 5* detine urmatoarele facilitati: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, grădină, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, lounge/cameră cu TV, room service, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, automat (gustări), automat (băuturi), seif, ziare, închirieri auto, magazine, capelă/altar, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători,  babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinte si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, birou de turism, schimb valutar, bancomat, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), teren de joacă pentru copii, zonă de plajă privată, acces imediat la plajă, club pentru copii, animatori, scufundări, snorkelling, pescuit, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj. 

Camere hotel

Cele 432 de camere cu design elegant sunt dotate cu  aer condiționat, balcoane cu vedere la gradini sau la Marea Caraibilor, statii de incarcare iPod, TV cu ecrane plate cu canale prin cablu, DVD playere, mini baruri aprovizionate zilnic.

Masa hotel

All Inclusive.