Hotel Dreams Riviera Cancun Resort & Spa by AM Resorts 5*



Descriere hotel

Hotelul Dreams Riviera Cancun Resort & Spa by AM Resorts  5* este situat la numai 15 minute de mers cu masina de orasul Playa del Carmen, intre gradini tropicale si o plaja frumoasa. Hotelul apartine lantului hotelier AM Resorts. Centrul spa dispune de o paleta larga de facilitati si tratamente, incluzand sauna suedeza si cada cu hidromasaj. Echipa de animatori ofera o varietate de activitati de divertisment, petreceri tematice si seri de cinemateca. Cele 6 restaurante gourmet ofera preparate  italienesti, mexicane si din fructe de mare. Oaspetii au la dispozitie 7 baruri, intre care unul la piscina si unul pe plaja.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dreams Riviera Cancun Resort & Spa by AM Resorts  5* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, grădină, piscină în aer liber, terasă la soare, bar, meniu pentru copii, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), bufet pentru copii, room service, salon de frumuseţe, magazine, închirieri auto, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, camere pentru nefumători, suită nupţială, bancomat, birou de turism, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, fax/copiator, centru de afaceri, săli de conferinte şi petreceri, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare,  sporturi nautice, snorkelling, scufundări, windsurfing, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, animatori, club de noapte/DJ, zonă de plajă privată, ciclism, biciclete disponibile (gratuit), tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, teren de golf (la maxim 3 km).

Camere hotel

Cele 486 de camere decorate elegant in stil colonial au aer conditionat, pardoseli din dale, balcoane proprii, TV cu ecrane plate cu canale prin satelit, DVD playere, mini baruri, cafetiere, bai mari, cazi cu hidromasaj, halate de baie si papuci.

Masa hotel

All Inclusive.