Hotel Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa by AM Resorts 4*



Descriere hotel

Hotelul Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa by AM Resorts 4* se afla la 20 de minute de mers cu mașina de ruinele mayașe Tulum si  la mai puțin de 20 km de faimoasa stațiune  Playa del Carmen, pe Plaja Quintana. Cele 6 restaurante isi imbie oaspetii cu specialitati italiene, mexicane, internationale si fructe de mare la gratar. Pe terasa superba va puteti relaxa in pavilioanele palapa acoperite cu frunze de palmier sau puteti opta pentru tratamentele spa cu aromaterapie, reflexoterapie si impachetari. Hotelul apartine lantului hotelier AM Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa by AM Resorts 4* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: recepţie deschisă non stop, serviciu de transfer (contra cost), birou de turism, schimb valutar, închirieri auto, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, facilităţi VIP în cameră, fax/copiator, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, salon de frumuseţe, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, aer condiţionat, lift, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, parcare privata gratuita fara rezervare, WiFi hotspot contra cost (15 USD/zi), piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă, grădină, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, room service, pranz la pachet, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masă, darts, ciclism, biliard, zonă de plajă privată, sporturi nautice, scufundări, snorkelling, spa și centru de wellness, saună, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj, teren de joacă pentru copii, animatori, karaoke, club de noapte/DJ. 

Camere hotel

Cele 305 camere luxoase ofera balcoane cu vedere la gradina sau la ocean,  aer conditionat, decoruri in stil mexican, TV cu ecrane plate, mini baruri.

Masa hotel

All Inclusive.