Hotel The Bay 3*



Descriere hotel

Hotelul The Bay 3* este un hotel tip boutique situat intr-o zona idilica cu vedere frontala la plaja si la Oceanul Indian, la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului  Black River impinzit de magazine, baruri si restaurante si la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul International Sir Seewoosagur. In golful Tamarin Bay aflat la 2 km distanta se poate practica surfing. Alte sporturi acvatice practicate in zona sunt scufundari, kite surfing si inotul cu delfinii. Restaurantul situat in gradina tropicala ofera mese al fresco. Dimineata este servit un mic dejun continental sau englezesc. La Restaurantul The Bay in serile de vineri si sambata se asculta muzica live.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Bay 3* ofera: aer condiţionat, grădină, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, bar, meniuri pentru copii, restaurant (a la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), transfer de la/la aeroport,  ziare, seif, camere pentru nefumători, închirieri auto, zonă pentru fumători, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit in zone publice, parcare gratuita fara rezervare, birou de turism, schimb valutar, babysitting/servicii pentru copii, canale TV pentru copii, divertisment de seară,  bibliotecă, închirieri biciclete, echitatie, ciclism, acces imediat la plajă, snorkelling, scufundări, pescuit, masaj.


Camere hotel

Cele 16 camere luminoase au peretii decorati cu lucrari de arta pline de culoare, podele din lemn intunecat, bai cu uscatoare de par.

Masa hotel

Demipensiune.