Hotel Tamarina Golf & Spa Boutique 4*



Descriere hotel

Hotelul Tamarina Golf & Spa Boutique 4* este situat in Tamarin Bay in partea de vest a insulei Mauritius. Acesta detine un teren de golf cu 18 gauri, 4 piscine, 2 terenuri de tenis si un centru spa. La distanta de 33 de km se afla Aeroportul International Sir Seewoosagur, iar la 27 de minute distanta cu masina se gaseste Black River Gorges National Park. La distanta de 10 minute cu masina se afla una din cele mai mari rerzervatii naturale Casela Nature Park, care gazduieste peste 1500 de pasari, broaste testoase gigant, lemurieni si alte animale. Oaspetii acestui hotel au la dispozitie mai multe activitati printre care schiul pe apa, scufundari, ciclism, plimbari cu Segway. Restaurantul La Madrague ofera preparate ale bucatariei internationale cu un accent creol. Restaurantul La Plage serveste mancaruri usoare in jurul piscinei, iar barul Le Bar ofera cocktail-uri delicioase pe tot parcursul zilei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Tamarina Golf & Spa Boutique 4* dispune de: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, ciclism, scufundări, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, divertisment, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet) închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, seif, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, internet prin cablu  în camerele hotelului  gratuit, internet Wi-Fi  în zonele publice gratuit,  parcare publică gratuita  în apropiere. 

Camere hotel

Cele 50 de camere spatioase sunt decorate in nuante calde de portocaliu si rosu si sunt dotate cu terase sau balcoane, au TV cu canale prin satelit, DVD player, mini bar, baie proprie cu dus.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.