Hotel Sofitel L`Imperial Resort and Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Sofitel L`Imperial Resort and Spa  5* care face parte din lantul hotelier Sofitel este situat într-o grădină tropicală mare cu vedere la Oceanul Indian, la 4 km de Flic en Flac. Acest hotel luxos este un paradis în insulele Mauritius, cu o plajă cu nisip înconjurată de palmieri, cu o arhitectură în stil asiatic, la mai puţin de 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Oaspeţii se pot relaxa în centrul spa în stil asiatic So sau se pot bucura de lecţii de scufundări sau windsurfing. Clubul de golf Paradis se află la 30 de minute de mers cu maşina de acest complex elegant. Hotelul are restaurante gourmet care servesc preparate din bucătăria franceză cu influenţe internaţionale. Oaspeţii se pot bucura de cine la lumina lumânărilor în grădini sau chiar pe plajă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sofitel L`Imperial Resort and Spa  5* dispune de o larga paleta de facilitati: piscină în aer liber, grădină,teren de tenis, pescuit, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, călărie, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, programe de divertisment, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator,coafor/frizerie, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, camere izolate fonic, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Toate  cele 191 de camere şi suite  au TV cu ecran plat, baie în plan deschis şi vedere la mare. Unele camere au terase de unde se poate admira asfinţitul.

Masa hotel

Demipensiune.