Hotel Pearle Beach Resort & Spa 3*



Descriere hotel

Hotelul Pearle Beach Resort & Spa 3* este situat in Flic en Flac - Mauritius, la 37 km distanta de Aeroportul  Sir Seewoosagur Ramgoolam. Oaspetii au la dispozitie o piscina in aer liber, un restaurant, o gradina, o terasa si o serie de activitati de recreere in imprejurimi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Pearle Beach Resort & Spa 3* le ofera oaspetilor sai: room service, pranz la pachet, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, seif, camere pentru nefumători,Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, biliard, tenis de masă, darts, ciclism, scufundări, snorkeing, saună, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, animatori, divertisment de seară, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Camere hotel

Fiecare din cele 74 de camere este dotata cu TV, Aer Conditionat,  ceainic electric, terasa, mini bar, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.