Hotel One&Only Le Saint Geran 5*



Descriere hotel

Hotelul One&Only Le Saint Geran 5* se afla la 40 de minute de mers cu masina de orasul  Port Louis, capitala Republicii Mauritius si este inconjurat de o plantatie de cocotieri si o plaja cu nisip alb. Complexul este situat in partea de est a insulei, ofera privelisti ale Oceanului Indian si isi imbie oaspetii cu o crama, restaurante cu chefi distinsi cu stele Michelin si un teren de golf cu 9 gauri, proiectat de Gary Player. Maestri bucatari pregatesc preparate internationale din ingrediente proaspete. Oaspetii pot lua masa lânga piscina, în timp ce admira privelisti ale Oceanului Indian, sau o pot savura în elegantul Restaurant Spoon De Iles. Centrul de wellness ESPA, amplasat într-o serie de gradini tropicale, ofera sedinte tai chi, masaje si tratamente de înfrumusetare. Printre alte optiuni de agrement se numara 5 terenuri de tenis iluminate excelent, o sala moderna de gimnastica si o serie de facilitati pentru sporturi acvatice, cum ar fi caiac canoe si navigare. Personalul complexului poate organiza excursii de scufundari cu ghid la locul naufragiului Le Saint Geran.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul One&Only Le Saint Geran 5* le ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: room service, prânz la pachet, închirieri auto, receptie deschisa non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, camera de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presa pentru calcat pantaloni, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, frizerie/coafura, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere de familie, camere izolate fonic, încalzire, zona pentru fumatori, piscina în aer liber (deschisa tot anul), gradina, terasa la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, tenis de masa, windsurfing, drumetii, ciclism, scufundari, calarie, snorkeling, sporturi nautice, sauna, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, zona de plaja, închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), biblioteca, teren de joaca pentru copii, animatori, club pentru copii, bar, mic dejun în camera, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit.

Camere hotel

Cele 163 de camere ale complexului  sunt luxoase, au living exterior mobilat, un TV cu ecran plat si un iPod docking station. Unele au o zona  separata de salon si o piscina proprie.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.