Hotel Ocean Beach Hotel & Spa 3*



Descriere hotel

Hotelul Ocean Beach Hotel & Spa 3* este amplasat pe plaja proprie din localitatea Grand Baie si detine o terasa de lemn cu o piscina, înconjurata de sezlonguri, umbrele si palmieri, un restaurant si un bar cu o gama diversa de bauturi internationale si regionale. Oaspetii sunt rasfatati cu masaje de reintinerire si baie turceasca. Un birou de turism asigura asistenta si indrumarea turistica a oaspetilor, iar hotelul organizeaza sesiuni de snorkeling.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Ocean Beach Hotel & Spa 3* dispune de urmatoarea gama de facilitati: pranz la pachet, transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer (contra cost), schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, camere pentru nefumatori, Aer Conditionat, Wi-Fi în zonele publice contra cost, restaurant, bar, pescuit, scufundari, snorkeling, masaj, baie turceasca/baie de aburi, zona de plaja, închirieri biciclete, biblioteca, gratar, piscina în aer liber, gradina, terasa.

Camere hotel

Cele 50 de camere chic si moderne au mobilier din lemn de culoare închisa, paturi somptuoase si lenjerie de pat colorata. Unele au un TV cu ecran plat, iar cateva sunt prevazute cu vase si vesela de bucatarie si o zona pentru servirea mesei.

Masa hotel

Demipensiune.