Hotel Merville Beach Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Merville Beach Resort 4* este situat pe o plaja privata cu nisip alb, la mai putin de 2 km de Grand Baie si la mai putin de 15 minute de mers pe jos de restaurantele elegante si zona de shopping. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 75 km. Oaspetilor li se ofera un masaj de relaxare la spa sau pot juca un meci de tenis pe terenul cu iluminare artificiala. Se practica sporturi precum caiac, windsurfing si snorkeling. Restaurantul Le Terrasse serveste preparate din bucataria internationala si are o terasa înconjurata de gradini tropicale. Un bar în aer liber serveste cocktail-uri si ofera o superba vedere panoramica.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Merville Beach Resort 4* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscina în aer liber, gradina, terasa, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, tenis de masa, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundari, calarie, snorkeling, sporturi nautice, sauna, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara (deschisa tot anul), închirieri biciclete, biblioteca, animatori, restaurant, bar, mic dejun în camera, room service, pranz la pachet, închirieri auto, receptie deschisa non stop, schimb valutar, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri/cadouri,  Wi-Fi gratuit în întregul hotel, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumatori, ascensor.

Camere hotel

Cele 169 de camere luminoase au mobilier modern, TV, mini bar. Unele camere au pereti de piatra si acoperis traditional din stuf.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.