Hotel Maradiva Villas Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Maradiva Villas Resort & Spa 5* se află pe plaja Flic en Flac, la numai 8 km de Parcul Natural Casela și la 11 km de clubul de golf Tamarina. Golful Tamarin este situat la 20 km de complex, iar aeroportul internațional la 50 km. Oaspeții se pot relaxa cu un masaj la centrul spa şi pot alege unul din tratamentele oferite de salonul de înfrumusețare. Sunt disponibile, de asemenea, facilități pentru sporturi acvatice, cum ar fi echipamente pentru windsurfing și schi nautic, caiace sau hidrobiciclete. De două ori pe zi se organizează excursii de snorkeling şi plimbări cu barca cu fundul din sticlă. Restaurantele servesc o gamă de preparate internaţionale, de la cele mediteraneene, până la cele din bucătăria asiatică.  De asemenea, complexul pune la dispoziţie o piscină infinită de mari dimensiuni.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Maradiva Villas Resort & Spa 5* dispune de: room service, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit, bar, restaurant (a la carte), snack bar, grătar, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, teren de tenis, pescuit, windsurfing, drumeţii, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, bibliotecă, teren de joacă pentru copii.

Camere hotel

Fiecare din cele 65 de vile este dotata cu piscină mică si adanca si este decorata  modern şi elegant. Toate au Aer Condiţionat, TV cu ecran plat, iPod docking station si cutie de valori.

Masa hotel

Demipensiune