Hotel LUX* Grand Gaube 5*



Descriere hotel

Hotelul LUX* Grand Gaube 5*  este situat pe o plajă privată din nordul Republicii Mauritius,  la 10 minute de mers cu maşina de Cape Malheureux. Acest complex de lux are o piscină cu apă dulce care oferă vedere la Oceanul Indian, camere elegante şi ofera plimbări gratuite într-o barcă cu fund de sticlă si o varietate de opţiuni culinare. Karma House are o terasă în aer liber şi o cramă. Există, de asemenea, un restaurant cu fructe de mare şi un bar la piscină care serveşte carne la grătar şi cocktail-uri tropicale. Oaspeţii se pot bucura de un masaj de relaxare pe plajă sau pot viziona un film la cinematograful  complexului. Sunt disponibile cursuri de Tai Chi şi de yoga. Alte activităţi sunt caiac, navigaţie şi snorkeling.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul LUX* Grand Gaube 5* le ofera oaspetilor sai: grădină, terasă, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, caiac, drumeţii, ciclism, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă tot anul), închirieri biciclete, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, coafor/frizerie, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit, parcare proprie gratuita (cu rezervare).

Camere hotel

Fiecare din cele 198 de camere are Aer Condiţionat, balcoane mobilate cu vedere panoramică, mobilier din lemn, internet Wi-Fi gratuit şi TV prin satelit. Unele au o chicinetă şi piscină proprie.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.