Hotel LUX* Belle Mare 5*



Descriere hotel

Hotelul LUX* Belle Mare 5* se află la 600 de metri de plajă si la 10 minute de mers cu barca de locurile pentru scufundări din Belle Mare. Oaspeţii au la dispoziţie terenuri de sport, o sală de gimnastică, un centru spa cu o piscină de 2.000 mp şi o zonă de tratament în aer liber. Hotelul ofera bufete tematice la câteva restaurante, care au acoperiş de paie tradiţional şi vedere panoramică la ocean. Acestea oferă preparate culinare mediteraneene, din Asia de Sud-Est şi locale. Personalul vorbeste limbile franceza si engleza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul LUX* Belle Mare 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină,  terasă la soare, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă tot anul), închirieri biciclete, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, club pentru copii, programe de divertisment, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi-Fi în întregul hotel gratuit, parcare publică gratuita, room service, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, frizerie/coafor, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, ascensor, zonă pentru fumători.

Camere hotel

Toate camerele sunt luminoase şi au lenjerie de pat luxoasă, cu terase sau balcoane cu vedere la grădinile tropicale din împrejurimi. De asemenea, camerele au un mini bar bine aprovizionat şi TV cu ecran plat.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.