Hotel La Pirogue 5*



Descriere hotel

Hotelul La Pirogue 5* este situata pe plaja cu nisip alb Flic en Flac, in cadrul unor gradini tropicale extinse, la doar 4 km de parcul Casela Bird și de clubul de golf Tamarina. Centrul comercial Cascavelle este la 4 km, iar aeroportul internațional se află la 50 de km. Hotelul detine centrul spa Aura si baie turceasca, centru de fitness și piscină mare în aer liber. Cele 4 restaurante de la acest complex servesc o varietate de preparate internaționale. Turistii se pot relaxa pe plajă și la piscină, sau la centrul spa. De asemenea, au la dispoziție terenuri de tenis și facilități pentru canotaj, navigație și windsurfing.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul La Pirogue 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), windsurfing, snorkeling, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, restaurant, bar, transfer de la/la aeroport (contra cost), cameră de bagaje, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, coafor/frizerie,  camere pentru nefumători, internet Wi-Fi în zonele publice  gratuit, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Cele 248 de camere spațioase au Aer Condiționat, balcon, canapea, TV cu ecran plat, baie proprie cu dus si cadă separată.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.