Hotel Hibiscus Beach Resort, Spa & Dive Club 3*



Descriere hotel

Hotelul Hibiscus Beach Resort, Spa & Dive Club 3* este situat pe plaja din Pereybere, in apropiere de plajele Merville, Grand Bay si Bain Boeuf. Nu departe se afla Grand Bay Shopping Center. Dintre atractiile hotelului amintim centrul spa cu servicii complete, piscina in aer liber si clubul de sanatate. Facilitatile acopera o larga paleta atat pentru adulti cat si pentru copiii cazati la acest hotel cu 50 de camere.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Hibiscus Beach Resort, Spa & Dive Club 3* pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie deschisa non stop, mini club pentru copii, servicii de babysitting, mic dejun tip bufet zilnic, restaurant, bar/salon, bar la pisicna, room service (program limitat), gratar, zona de plaja, prosoape la plaja, piscina in aer liber, cabine la piscina, centru spa si wellness, masaje in camera, sezlonguri la plaja si la piscina, cada cu hidromasaj, camera de aburi, sauna, sala de conferinte, inchiriere limuzuna/masini, curatatorie chimica, spalatorie, coafor, servicii nuptiale, televizor in lobby, gradina, biblioteca, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu Aer Conditionat, ventilator de plafon, mini bar, filtru de cafea/ceainic electric, halate de baie, fier si masa de calcat (la cerere), balcon mobilat, masaj, TV cu ecran plat, canale de filme, birou, telefon,seif, baie proprie cu articole de toaleta, dus in ploaie, uscator de par si bideu.

Masa hotel

Demipensiune