Hotel Heritage Awali Golf & Spa Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Heritage Awali Golf & Spa Resort 5* face parte din lantul hotelier Veranda Leisure & Hospitality si este situat pe Domaine de Bel Ombre. La 30 de km distanta se afla Aeroportul Internațional din Mauritius. În fiecare zi este servit un mic dejun gratuit si oaspeții au la dispoziţie 5 restaurante, inclusiv The Seven Colours Energy Cuisine, care are un concept spiritual. Le Château de Bel Ombre se află într-un conac construit în secolul al XIX-lea şi are un meniu specific local. Va puteti relaxa în centrul Seven Colours Spa, care oferă o gamă largă de masaje și tratamente. De asemenea  aveti acces la Rezervația Naturală Frederica. Pentru copii exista un mini club care oferă mai multe activități.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Heritage Awali Golf & Spa Resort 5* ofera urmatoarele facilitati: teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, darts, caiac, ciclism, scufundări, călărie, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă privată, închirieri biciclete, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, grădină, terasă la soare, restaurant, bar, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), Wi-Fi în zonele publice gratuit, room service, pranz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, vestiare, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, mini market propriu, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic.

Camere hotel

Cele 161 de camere au podea cu gresie, decor etnic, Aer Condiționat, mini bar, TV cu ecran plat si canale prin satelit, terasă sau patio.

Masa hotel

All Inclusive