Hotel Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Dinarobin Beachcomber Golf  Resort & Spa 5* este situat in fata muntelui Le Morne din insula Mauritius si face parte din lantul hotelier Beachcomber Hotels. La 2 minute de mers cu masina se gaseste terenul de golf Paradis. Hotelul pune la dispoziţie 4 restaurante, inclusiv un restaurant pe malul mării. Centrul spa oferă tratamente de masaj relaxante şi dispune de o saună și o sală de gimnastică. La cerere, oaspetii au la dispoziţie antrenor personal. Gazdele disponibile non stop organizează plimbări cu barca cu fundul de sticlă și excursii de snorkeling.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Dinarobin Beachcomber Golf  Resort & Spa 5* ofera urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă la soare, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masă, caiac, ciclism, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, divertisment, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, fax/copiator, frizerie/coafor, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit, parcare proprie gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Suitele spațioase ale complexului au acces la internet Wi-Fi gratuit, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat, balcon (unele oferă vedere la Oceanul Indian), baie modernă dotată cu articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.