Hotel Casuarina Resort & Spa 3*



Descriere hotel

Hotelul Casuarina Resort & Spa 3* este situat pe propria zona de plaja din Trou aux Biches, la 20 de km distanta de capitala Insulelor Mauritius, Port Louis. Restaurantul Boucanier cu vedere la golf ofera preparate internationale. Barul serveste bauturi si gustari, iar dimineata oaspetilor li se ofera mic dejun tip bufet. O gama variata de sporturi acvatice se pot practica aici cum ar fi snorkelling, windsurfing si caiac. La 6 km distanta se afla cunoscutul sat Grand Baie. Aeroportul internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam se află la 72 km.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Casuarina Resort & Spa 3* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, transfer de la/la aeroport (contra cost), schimb valutar, cameră de bagaje, birou de turism, serviciu de concierge, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), room service,  snack bar, grădină, piscină în aer liber, terasă, divertisment de seară, club pentru copii, sporturi nautice, snorkelling, caiac, pescuit, scufundări, WiFi gratuit in zonele publice, ziare, seif, fax/copiator, zonă pentru fumători, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, lounge/cameră cu TV, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu zilnic de menaj, teren de tenis, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, închirieri biciclete, drumeţii, ciclism, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj.


Camere hotel

Fiecare din cele 110 camere si bungalows elegante este dotata cu aer condiționat, TV cu canale prin satelit, bai private. Unele dintre ele au balcon  sau terasa.

Masa hotel

All Inclusive.