Hotel 20 Grade Sud 4*



Descriere hotel

Hotelul 20 Grade Sud 4* este situat in Grand Baie din Mauritius, pe o plaja privata, la  1 km de Pointe aux Canonniers, la 20 de minute cu masina de Gradina Botanica Sir Seewoosagur Ramgoolam si la 1 ora si 20 de minute cu masina de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. Centrul spa al hotelului are 4 camere de masaj, o baie turceasca si o camera de aburi. Restaurantele ofera o gama de preparate din fructe de mare si  carne, precum si prajituri de casa cu ceai sau cafea in fiecare dupa amiaza.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul 20 Grade Sud 4* pune la dispozitia oaspetilor sai: gradina, biliard, scufundări,  sporturi nautice, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, biciclete disponibile (gratuit), bibliotecă, divertisment seara, bar, restaurant (a la carte), serviciu de transfer (gratuit), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, lounge/ cameră comună cu TV, spălătorie, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, zonă pentru fumători, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita.

Camere hotel

Cele 35 de suite si camere  elegante  au terese cu vederi la mare si la gradina, bai en suite cu cada, iar suitele au o piscina proprie sau cada spa.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa.