Hotel Velassaru Maldives 5*



Descriere hotel

Hotelul Velassaru Maldives 5* are spaţii de cazare luxoase amplasate pe malul mării şi deasupra apei cu vedere liberă la ocean. Aici puteţi practica o gamă largă de sporturi nautice şi de aventură şi puteţi beneficia de croaziere la apus şi de cursuri de yoga. Oaspeţii se pot bucura de tratamente spa relaxante oferite în pavilioane amplasate deasupra apei sau pot face o plimbare cu o barcă maldiviană pentru a asista la o demonstraţie de pescuit după metode tradiţionale. Facilităţile disponibile la complex includ un centru de fitness, un teren de tenis şi o bibliotecă. Accesul la internet este gratuit în întreaga proprietate. Cele 5 restaurante servesc o mare varietate de specialităţi internaţionale, printre care mâncăruri cu specific mediteraneean, japonez şi continental. Cele 2 baruri de pe plajă oferă cocktailuri şi vinuri. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de o masă privată în vilă sau pe insulă. Velassaru Maldives se află la 25 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Velassaru Maldives 5*  dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, terasă la soare, teren de tenis, pescuit, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, bibliotecă, bar, mic dejun în cameră, restaurant (ala carte), restaurant (bufet), snack bar, room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcat, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, internet prin cablu  în întregul hotel  gratuit.

Camere hotel

Bungalourile şi vilele  beneficiază de tavan şi podea de lemn care creează o atmosferă tropicală şi sunt dotate cu Aer Condiţionat şi ventilator de tavan. Fiecare cameră include un TV cu ecran plat şi DVD player. Unele camere sunt echipate de asemenea cu iPod docking station şi aparat Nespresso.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
Pensiune completa Plus.