Hotel Vakarufalhi Island Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Vakarufalhi Island Resort 5* este amplasat printre cocotieri pe plajele cu nisip fin si alb in partea de sud a atolului Ari, la 90 km de Aeroportul International din Male si la 98 km de centrul orasului Male. Transferul de la aeroport pe atolul Ari se face cu hidroavionul si dureaza 25 de minute, apoi cu barca traditionala dhoni se parcurge distanta de la aeroportul local la hotel. Complexul dispune de 75 de vile frumoase care ofera vederi minunate ale oceanului si facilitati de practicare a sporturilor acvatice si scufundari cu certificat PADI. La centrul spa oaspetilor li se ofera masaje relaxante. O biblioteca si o cafenea cu acces la internet, precum si un magazin de suveniruri sunt la dispozitia turistilor.  Restaurantul Ilaa ofera preparate internationale tip bufet cu arome europene si  mediteraneene, iar barul Ihaa serveste bauturi racoritoare si gustari in timp ce se admira privelistea splendida a lagunei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vakarufalhi Island Resort 5* detine urmatoarele facilitati: room service, transfer de la/la aeroport, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, grătar, grădină, terasă, pescuit, tenis de masă, darts, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, bibliotecă, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), internet Wi-Fi în zone publice  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Vilele spatioase detin o zona de sedere cu TV cu plasma si ecran de 42 inch, mini bar, ceainic electric/filtru de cafea, Aer Conditionat, ventilator de tavan, baie en suite cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Pensiune completa Plus.