Hotel The St. Regis Maldives Vommuli Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul The St. Regis Maldives Vommuli Resort  5* este situat pe o insula privata din Atolul Dhaalu, pe o suprafata de 9 hectare, cu gradini cu vegetaie tropicala abundenta, nisip alb foarte fin si un golf superb. Aeroportul Internațional Male se afla la o distanta d e45 de minute de zbor cu hidroavionul. Centrul Iridium Spa construit deasupra apei ofera tratamente ayurvedice si hidroterapie, acupunctura, meditatie yoga antigravitatie. Optiunile de luat masa sunt reprezentate de 6 restaurante, inclusiv pop-up restaurant, bar tapas deasupra apei si Pivnita Decanter cu vinusri rafinate. Se servesc preparate chinezesti, italienesti, japoneze, indiene si internationale. Acest hotel apartine lantului hotelier St. Regis.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, gradina, terasa, transfer la aeroport contra cost, seif, aer condiţionat, zonă pentru fumători, suită nupţială, camere de familie, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, bar, room service, meniu pentru copii, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale  la cerere, WiFi gratuit, spălătorie/curatatorie chimica, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, bibliotecă, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, jocuri și puzzle-uri, piscină pentru copii, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, canale TV pentru copii, teren de tenis, echipament de tenis, ciclism, tenis de masă, biliard, cameră de jocuri, biciclete disponibile  gratuit, scufundări, snorkelling, windsurfing, pescuit, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, baie picioare, cameră de aburi, sesiuni de yoga, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, masaj, saună, sala de fitness.  Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare vila dispune de:  zonă de relaxare, aer condiţionat,  balcon, radio, WiFi gratuit, ventilator, video, minibar, birou, seif, dressing, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, iPad, canapea extensibilă, statie iPod, mașină de cafea, terasa, facilităţi de călcat, presă pentru călcat pantaloni, şemineu, intrare privată,  izolare fonică, zonă de luat masa, fierbător electric, plasă de tantari,  piscină privată,  uscător de haine, mobilier de grădină, pat pliant,  zonă pentru luat masa în aer liber, baie cu dus/cada, toaleta, halate de baie, uscător de păr,  cadă spa,  articole de toaletă gratuite, bideu, papuci de casă.

Masa hotel

Mic dejun