Hotel The Residence Maldives 5*



Descriere hotel

Hotelul  The Residence Maldives 5* se afla pe frumoasa Insula Falhumaafushi din Atolul Gaafu Alifu. Hotelul dispune de mai multe facilitati moderne cum sunt piscina in aer liber, centrul de fitness, sauna, tratamentele spa, sesiunile de scufunfari si snorkelling si 94 de camere confortabile si spatioase decorate cu gust. The Beach Bar cufundat partial in piscina ofera gustari si cocktailuri exotice. Dintre optiunile de luat masa se remarca localurile  The Dining Room si The Falhumaa cu o gama variata de preparate internationale.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  The Residence Maldives 5* ofera: gradina, receptie deschisa non stop, transfer de la/la aeroport (contra cost), piscina in aer liber, bar, restaurant, gratar, room service, pranz la pachet, birou de turism, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie chimica, seif, WiFi gratuit in camere si spatiile publice, sauna, spa si centru de wellness,  masaj, snorkelling, scufundari, sporturi nautice, club pentru copii. Nu exista parcare disponibila.

Camere hotel

Fiecare camera luxoasa are tavan inalt, ferestre largi, DVD player, canapea de lux, bar privat, baie spatioasa, cada, articole de toaleta gratuite. Camerele mai mari au propria piscina.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa;
All Inclusive.