Hotel Six Senses Laamu 5*



Descriere hotel

Hotelul Six Senses Laamu 5* este situat pe insula Olhuveli din atolul Laamu, la 15 minute de mers cu barca de aeroportul din Kadhdhoo. Acesta este la 40 de minute de zbor de aeroportul internaţional din Male. Acest complex hotelier de lux este inconjurat de plaje cu nisip fin, alb, ape limpezi, turcoaz, si este format din bungalow-uri de lemn dotate cu cele mai moderne facilitati. Centrul spa  oferă camere de tratament elegante si foloseste terapii ayurvedice şi masaje relaxante. O moderne sală de sport, pavilioane yoga şi un centru de scufundări sunt puse la dispozitia oaspetilor.  Restaurantul Leaf serveşte preparate dupa retete mediteraneene  pregătite cu ingrediente organice proaspete, în timp ce crama Altitude oferă vinuri şi brânzeturi premium. La Longitude se ofera preparate din gastronomia internationala, la Es`sense se serveste pizza, la Ice deserturi savuroase si exotice, iar la barul Chai & Chill bauturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Six Senses Laamu 5*  dispune de urmatoarele facilitati: room service, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, facilităţi VIP în cameră, seif, camere pentru nefumători, grădină, pescuit, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, snorkelling, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, închirieri biciclete, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), internet Wi-Fi în camerele hotelului  gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 97 de  bungalow-uri sunt prevazute cu  Aer Condiţionat, o baie în aer liber cu duş cu efect de ploaie, paturi de zi şi şezlonguri, care vă permit să vă bucuraţi de soarele din Maldive, iPod dock, TV cu ecran plat de 37 inch şi sistem de divertisment Bose.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa.