Hotel Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* se află pe insula Furanafushi, cu nisip alb, ape cristaline și apus de soare auriu. Shine Spa for Sheraton oferă tratamente, cum ar fi tratamente faciale și masaje corporale complete. De asemenea, complexul are 7 opțiuni de luat masa, piscină în aer liber, cu apă dulce, și centru de fitness care oferă cursuri de yoga. Facilități de sporturi nautice și centru de scufundări sunt, de asemenea, disponibile. Hotelul   se află la cel mult 25 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male. Complexul va aranja transferul obligatoriu cu barca cu motor pentru oaspeți, la un cost suplimentar. Feast All-day Dining și restaurantul Sand Coast în aer liber oferă mâncăruri din bucătăria internațională. De asemenea, puteți să savurați fripturi și fructe de mare la Sea Salt - Beach Grill și mâncăruri din bucătăria thailandeză la Baan Thai. Băuturi sunt servite la Barul Anchorage, Barul Drifters Sports și barul de pe plajă. Oaspeții pot să joace tenis de masă și tenis de camp. De asemenea, complexul oferă birou de turism și servicii de spălătorie. Hotelul detine 176 de camere si face parte din lantul hotelier Sheraton.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, centru de afaceri, magazin de suveniruri/cadouri ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, Aer Condiţionat, ventilator, pardoseală de lemn/parchet, seif, cameră(e) comunicantă(e) disponibilă(e), ceas deşteptător, garderobă/dulap, vedere la ocean, grătar, piscină în aer liber, terasă la soare, terasă, teren de tenis, biliard, tenis de masă, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, zonă de plajă, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, karaoke, zonă de relaxare, birou, canale prin satelit, DVD player, TV cu ecran plat, telefon, restaurant, bar, mic dejun în cameră, snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), mini bar, internet Wi-Fi  în întregul hotel contra cost  20 USD/zi.

Camere hotel

Toate camerele au decor tradițional din Maldive, mobilier modern, Aer Condiționat și vedere la grădină, plajă sau mare. Toate camerele au un TV cu ecran plat și mini bar. Băile proprii sunt dotate cu cadă sau duș. De asemenea, se oferă room service non stop.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.