Hotel Shangri La`s Villingili Resort & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Shangri La`s Villingili Resort & Spa 5* se afla pe o proprietate  proiectată în armonie cu natura, oferind vile de lux în atolul Addu din Maldive cu plajă cu nisip alb, piscină infinită, centru spa şi teren de golf de agrement cu taxe gratuite, care includ închirierea mingilor și a unui set de golf. Hotelul se află la 70 de minute de mers cu avionul de Aeroportul Internaţional Male şi la 5 minute de mers cu barca de Aeroportul Gan din atolul Addu. Oaspeţii pot explora cu bicicleta insulele vecine, se pot antrena în centrul de fitness și pot face yoga sau jogging pe traseele pitoreşti marcate. Activităţile nautice includ plimbări cu caiacul, scufundări şi croaziere cu iaht de lux. Centrul CHI - The Spa oferă tratamente spa relaxante. Dr. Ali's serveşte o serie de specialităţi asiatice. Jaavu este un restaurant deschis toată ziua, oferind mâncăruri occidentale. În anumite nopți, Fashala Lounge oferă cină cu fructe de mare proaspete. Puteţi savura băuturi la Endheri, la barul Manzaru şi în M-Lounge, cel mai nou local al complexului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Shangri La`s Villingili Resort & Spa 5* le ofera oaspetilor sai o larga paleta de facilitati: room service, transfer de la/la aeroport, recepţie deschisă non stop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, centru de afaceri, fax/copiator, frizerie/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră cu facilităţi antialergice,  grătar, piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, biliard, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), internet Wi-Fi în camerele hotelului gratuit. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Vilele sunt înconjurate de vegetaţie tropicală, oferind multă intimitate si sunt dotate cu Aer Condiţionat, TV cu ecran plat de 40 inch, DVD player BOSE şi iPod docking station. Includ mașină de cafea Nespresso, mini bar și internet gratuit. Vilele, cu excepția celor aflate deasupra apei, oferă și piscină proprie.

Masa hotel

Demipensiune;
Pensiune completa.