Hotel Palm Beach Resort & Spa Maldives 4*



Descriere hotel

Hotelul Palm Beach Resort & Spa Maldives 4* este situat pe atolul Lhaviyani, în insula Madhiriguraidhoo, la 40 de minute   cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Male. Complexul este înconjurat de o plajă cu nisip de 4 km şi oferă oaspeţilor 3 opţiuni diferite de luat masa. Aici se pot practica sporturi nautice, cum ar fi scufundări, pescuit, wakeboarding şi windsurfing.  Recepţia are program non stop şi printre alte facilitati se ofera un teren de tenis, o sală de gimnastică şi o masă de biliard pentru recreere. Oaspeţii se pot destinde şi cu un masaj la centrul spa al complexului Coconut Spa. De asemenea exista servicii de spălătorie, de călcat şi birou de turism. Oaspeţii au la dispoziţie o gamă largă de opţiuni de luat masa şi se pot delecta zilnic cu bufete pentru prânz şi cină, fructe de mare servite la lumina lumânărilor şi ceai  după-amiază. De asemenea, barurile oferă o varietate de cocktail-uri, sucuri şi trabucuri. Cuplurile pot lua o cină romantică, la lumina lumânărilor, pe debarcader.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Palm Beach Resort & Spa Maldives 4* dispune de urmatoarele facilitati: room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere izolate fonic, zonă pentru fumători, piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, pescuit, biliard, tenis de masă, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, squash, snorkelling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, plajă, închirieri biciclete, biciclete disponibile (gratuit), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, karaoke, animatori, divertisment, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi in zonele publice contra cost 9 USD/oră. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Vilele şi suitele au Aer Condiţionat, un pat dublu, dulap şi mini bar. Băile sunt dotate cu duş în aer liber şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au televizor şi  cadă.

Masa hotel

Pensiune completa Plus.