Hotel Nika Island Resort & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul  Nika Island Resort & Spa 4* este situat în  atolul Alifu, la aproximativ 72 km de Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Male. Complexul oferă un serviciu de transfer cu hidroavionul de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Frumosul hotel este un complex de vile situate pe plajă sau deasupra apei, înconjurate de recifuri de corali. Plaje cu nisip fin si alb, tratamente relaxante de masaj și o sală de gimnastică sunt la dispozitia oaspetilor precum si o gama de sporturi nautice captivante, cum ar fi windsurfing, canotaj și snorkelling. Restaurantul servește specialităţi din Maldive, preparate italienesti și mâncăruri internaționale, pe care oaspeţii le pot savura în aer liber, mangaiati de briza mării. La cele doua baruri se oferă vinuri fine și acces la internet Wi-Fi gratuit. Oaspeții se pot adresa biroului de turism pentru excursii de o zi, pot citi o carte în bibliotecă sau pot petrece clipe de relaxare la pescuit.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Nika Island Resort & Spa 4* pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, presă pentru călcat pantaloni, centru de afaceri, fax/copiator, ziare, seif, magazine (în unitatea de cazare), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, pescuit, tenis de masă, windsurfing, caiac, scufundări, snorkelling, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), saună, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, zonă de plajă privată, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, bar, mic dejun în cameră, restaurant (bufet), snack bar, internet Wi-Fi în întregul hotel  gratuit.  Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Cele 43 de vile spațioase au AerCondiționat, TV, CD player, mini bar, zonă de living cu canapele, baiea proprie cu duș, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Pensiune completa;
All Inclusive.