Hotel Maalifushi by COMO 5*



Descriere hotel

Hotelul Maalifushi by COMO 5* se află în Insula Maalifushi din centrul atolului Thaa, renumit pentru speciile diferite de pești și rechini. Oaspetii hotelului pot participa la excursii de snorkeling și pot lua lecții de scufundări cu certificare PADI.  Restaurantul Madi serveşte preparate din bucătăria internaţională şi cea a Insulelor Maldive. Oaspeții se pot bucura de mancăruri tradiționale japoneze la restaurantul Tai sau de un cocktail la Thila Bar. Acest superb complex exotic se gaseste la 50 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Maalifushi by COMO 5* detine urmatoarea gama de facilitati: grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, pescuit, biliard, windsurfing, caiac, scufundări, snorkeling, sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, cameră de jocuri, bibliotecă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), room service, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop,  schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, centru de afaceri, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, Wi-Fi gratuit in intregul hotel.

Camere hotel

Toate vilele au iPod docking station, DVD player și aparat de cafea. Băile de marmură au o cadă mare și un duș cu efect de ploaie. Majoritatea vilelor au o piscină privată larga.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.